- Potraviny
- Trvanlivé
- Dochucovadla
- Octy
- BIO balsamikový ocet jablečný Beutelsbacher 0,33 ml

BIO balsamikový ocet jablečný Beutelsbacher 0,33 ml
Bio balsamikový ocet jablečný Beutelsbacher
Základní surovinou při výrobě tohoto balsamikového octa jsou jablka z vyhlášených sadařských oblastí v Jižním Německu. Jablka jsou vylisována a čerstvá šťáva se nechá zfermentovat na jablečný ocet. Ten získává typickou středomořskou chuť balsamika během následného zrání. Plnost chuti a snížení kyselosti je dosaženo přidáním zahuštěné jablečné šťávy.
Jablečný balsamikový ocet má velmi příjemnou sladko-kyselou chuť, která se velmi dobře hodí k lehce nahořklým salátům jako je např. čekanka. Kromě zeleninových salátů jej používáme také do ovocných salátů, k dochucení drůbeže a ryb a k ovonění desertů. Jahody lehce pokropené jablečným balsamikem jsou vynikající.
Obal: vratné sklo.
Objem: 330 ml.
Složení: zahuštěná jablečná šťáva, jablečný ocet. Obě složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje ve 100 ml:
energetická hodnota 851 kJ/203 kcal, tuky 0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 45 g - z toho cukry 43 g, bílkoviny 0 g, sůl 0 g.
Skladování: v chladu a temnu.
Země původu: Německo.
Alergeny: bez obsahu alergenů.