- Potraviny
- Trvanlivé
- Ořechy a ořechové krémy
- Ořechy
- BIO Mandle loupané
BIO Mandle loupané
Mandle loupané v bio kvalitě
První písemné zmínky o mandloních jsou již v Bibli. Pozitivní účinky mají mandle díky vysokému obsahu mononenasycených tuků, hořčíku, vápníku, draslíku a v neposlední řadě vitamínu E. V mandlích se také nachází 20 různých flanovoidů, které úspěšně pomáhají předejít vzniku kardiovaskulárních onemocnění. Mandle snižují cholesterol a krevní tlak. Navozují pocit sytosti a například v kombinaci se sušenými fíky pomáhají při hubnutí.
Velké využití mají mandle v cukrářství nebo při pečení vánočního cukroví. Vynikající jsou například mandlové rohlíčky. Při alergii na kravské mléko je možné použití mandlového mléka, které obsahuje podobné množství proteinů a minerálů jako kravské mléko.
Skladování: skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Země původu: Španělsko.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: výrobek obsahuje skořápkové plody a neobsahuje stopy jiných alergenů.