- Potraviny
- Trvanlivé
- Dochucovadla
- Koření
- BIO Skořice Cejlonská mletá 40 g
BIO Skořice Cejlonská mletá 40 g
BIO skořice Cejlonská mletá
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře harmonizuje také se všemi druhy sušeného ovoce. Báječným pokrmem, ve kterém vynikne, je sladký pokrm kuskus se sušeným ovocem, jablky, skořicí a citronovou šťávou nebo babiččiny meruňkové knedlíky sypané skořicí s cukrem. Špetka hnědého prášku navoní čokoládové nápoje i kávu a výborná je i na jehněčím.
Kde najde využití: kakao, kaše, ovoce, banány, dezerty, dort, obiloviny, čokoláda, jablka, štrúdl, rýže, müsli, ovesná kaše, hrušky, káva, marmeláda, kompot, bobulové ovoce, rýžový pudink, pečení, sirup, vafle, tropické ovoce, kokleity, sušenky.
Složení: skořice Cejlon bio.
Skladování: skladujte v suchu a chladu.
Země původu: Tanzanie.
Alergeny: bez obsahu alergenů.