- Potraviny
- Čerstvé
- Paštiky, sádlo, masové výrobky
- BIO Špek za suchého zrání
BIO Špek za suchého zrání
Bio Špek ze suchého zrání
Delikátní výrobek, který se nakládá několik týdnů nasucho pouze do mořské soli, je přirozeně fermentovaný. Z vybraného hřbetního špeku sasovských přeštíků. Také známý pod názvem "lardo". Je velmi jemný a má příjemnou chuť. Krájejte na co nejtenčí plátky pro přímou konzumaci, vhodný na toasty, zapékaná pačiva a zeleninová jídla. Využijete i při vaření, např. na špikování či na povrch při pečení drůbeže, libových mas či na steaky.
Bez chemie vč. dusitanů (rychlosoli) a nezauzený. Jedlý živočišný tuk. Tepelně neopracovaný masný výrobek. Vhodné pro: toasty, zapékání, zeleninová jídla, pečení ...
Balení: balíčky cca 400 g (od 300 do 600 g), vakuově balené.
Složení: bio vepřový špek a mořská sůl.
Skladování: skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.