- Potraviny
- Trvanlivé
- Dobroty
- Sladké dobroty
- Mandle v čokoládě a skořici
Mandle v čokoládě a skořici
Mandle v čokoládě a skořici
Mandle patří k jedněm z nejoblíbenějších oříšků. Mandle jsou mezi potravinami rostlinného původu naprostou jedničkou v obsahu proteinu, právě mandle obsahují 20 % bílkovin. Tyto oříšky jsou z 50 % tvořeny tuky, na druhou stranu je v nich asi pouze 18 % sacharidů. Mandle se dají využít na nespočet způsobů. Pro všechny milovníky sladkého máme jedinečné mandle v čokoládě a skořici, protože tato kombinace chutí je prostě neodolatelná!
Složení: mandle 23 %, mléčná čokoláda 76 % (cukr 37,3 %, kakaové máslo 15,7 %, sušené mléko - prášek 10,3 %, kakaová hmota 5,3 %, syrovátkový prášek 4,9 %, laktóza 1,9 %, leštící složka: E414 <0,1 %, sójový lecitin <0,1 %, přírodní vanilkové aroma <0,1 %, arašídový olej <1 %), skořice 1 %.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
energie: 2370 kJ/ 568 kcal, tuky 35,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny 13,8 g; sacharidy 52,7 g, z toho cukry 44 g, vláknina 2,8 g, bílkoviny 9,1 g; sůl 142,4 mg.
Země původu: Nizozemí.
Skladování: chladné, tmavé a suché místo.
Alergeny: ořechy.