- Potraviny
- Trvanlivé
- Dochucovadla
- Hořčice a kečupy
- Thajské červené kari 140 g
Thajské červené kari 140 g
Thajské červené kari
Autentické Thajské červené kari z mnoha čerstvých surovin, které vaříme v Přerově ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Uvařte si doma výborné thajské kari s rýží za 15 minut a pochutnejte si jako v restauraci.
Uvařte si doma tuto asijskou klasiku a pochutnejte si jako v restauraci. Díky naší omáčce Thajské červené kari z čerstvých surovin si připravíte rychlou a fantastickou večeři bez extra námahy. Stačí přidat zeleninu, kokosové mléko na zjemnění, tofu či jiný protein, jasmínovou rýži a naše Thajské červené kari, které provoní celou kuchyni. Dejte si tam, co vám chutná, a dozdobte třeba thajskou bazalkou. No, a vše máte do 15 minut hotovo.
Toto Thajské červené kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Z jedné sklenice uvaříte 6-10 porcí kari – podle toho, jak to máte rádi pálivé. Na jedno vaření pro 2 porce používáme běžně 2 lžíce kari.
- Z jedné sklenice uvaříte 4-6 porcí thajského červeného kari.
- Čistě rostlinného původu a je tedy vhodné i pro vegany.
- Vyrobené pouze z čerstvých surovin v Přerově.
- Příprava thajského červeného kari nezabere víc jak 15 minut.
- Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
energetická hodnota 1016 kJ /246 kcal; tuky 18 g; nasycené mastné kyseliny 1,2 g; sacharidy 17 g, z toho cukry 5,3 g; bílkoviny 2 g; sůl 1,5 g.
Skladování: skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.
Alergeny: může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.