- Potraviny
- Čerstvé
- Rostlinné alternativy mléčných
- Wild & Coco BIO Symbiotic cocofir mango 250 ml
Wild & Coco BIO Symbiotic cocofir mango 250 ml
BIO Symbiotic cocofir mango
Extra živý fermentovaný nápoj z mladého kokosu sladce ladí s lahodným mangem. V jediné lahvi najdete tolik blahodárných bakterií pro vaše zdravá střeva, jako je hvězd v galaxii.
Vyrábíme v ČR podle vlastního receptu.
Cocofir pomáhá zlepšovat vaše zažívání a obranyschopnost, nabíjí vás energií a podporuje kvalitní spánek. Osvěží vás svou jemně nakyslou kokosovou chutí zjemněnou zralými višnemi. Jeho kouzlo je v tom, že opravdu žije. Tento nápoj vás obohatí 38 miliardami bakterií – speciálně vybraných z bakteriálních kmenů, jejichž výskyt je v lidském těle přirozený.
Vláknina galaktomanan je ochrání před kyselým prostředím v žaludku, proto do vašich střev doputují živé bakterie stále aktivní a 100% funkční. A když máte zdravé trávení, tak jde v životě hned vše líp.Energii a sílu přírody mějte vždy po ruce
Kdykoliv si dáte Mango Symbiotic Cocofir, jako byste pili božský nektar. Aktivní směsi bakteriálních kmenů v čele se Superhuman totiž ve vašem těle zvyšuje produkci hormonů, které přináší:
radost – serotonin
lásku a důvěru – oxytocin
štěstí – dopamin
klid – hormon GABA
Z kokosové vody i dužiny získáte spoustu minerálů (hlavně draslík, sodík, hořčík, fosfor) a také antioxidační protizánětlivé polyfenoly. Jejich blahodárnost se v synergii s višněmi posiluje. Jako třeba transzeatin – polyfenol proti stárnutí.
Složení: mladý kokos rozemletý* 48 % (dužina z mladého kokosu* 67 %, panenská kokosová voda* 33 %), mango 27 %, filtrovaná pitná voda, směs esenciálních olejů*, směs bakteriálních kmenů Superhuman1, další bakteriální kmeny2.
*V bio kvalitě.
1 – směs bakteriálních kmenů Superhuman: Lactobacillus rhamnosus, L. plantarum, L. casei ssp. casei, L. paracasei, L. gasseri, L. helveticus, L. sakei, L. salivarius a, L. salivarius b, Lactococcus lactis ssp. lactis, Bifidobacterium longum, B. infantis, L. acidophilus, B. lactis a, B. bifidum, B. breve, B. lactis b, Enterococcus faecium, L. brevis, L. fermentum, L. plantarum, L. reuteri, L. rhamnosus, L. rhamnosus GG, Propionibacterium acidipropionici, Pediococcus acidilactici, P. pentosaceus, Streptococcus thermophilus, prebiotická vláknina.
2 – další bakteriální kmeny: Streptococcus thermophilus, L. bulgaricus, Bifidobacterium lactis HN019, L. acidophilus NCFM, L. bulgaricus LB44.
Země původu: ČR.
Alergeny: -