- Potraviny
- Trvanlivé
- Dochucovadla
- Hořčice a kečupy
- ŽIVINA Kimchi Fenykl 300 g
ŽIVINA Kimchi Fenykl 300 g
129 Kč / Ks
Dostupnost: Na dotaz
Dodavatel: FARMA ŽIVINA s.r.o.
Kód: 745240221715
Kimchi Fenykl
Kimchi je svěží, křupavý a tak akorát štiplavý korejský zelný salát, který pomalu kvasí do krásy. Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. V našem podání je navíc 100 % vegan – místo rybí omáčky používáme japonskou sójovku Kikkoman. Oproti verzi Natural v něm naleznete kousky šťavnatého fenyklu, který nejen dokonale zvýrazňuje chuť Kimchi, ale také podporuje vaši chuť k jídlu, působí jako skvělý antioxidant a pomáhá snadnějšímu trávení.
Naše kimchi je charakteristické svou komplexní chutí, kde jako první vyniká typická kyselost a pikantnost. Jde o naloženou, fermentovanou zeleninu za pomoci bakterií mléčného kvašení, a zároveň o jeden z nejzdravějších způsobů zpracování zeleniny.
Kimchi si díky svým vědecky prokázaným účinkům na lidské zdraví zasloužilo zařazení světově uznávaným časopisem Health mezi 5 nejzdravějších pokrmů světa. Říká se mu také zabiják chřipky.
S každým soustem konzumujete pořádnou porci vitamínů, ale také vápník, železo, velké množství antioxidantů či probiotik ve formě přátelských Lactobacillus bakterii´. Lze si ho dát samostatně, jako přílohu nebo použít jako přísadu do jídel.
Složení: KIMCHI FENYKL. Mléčně kvašená zelenina. Pekingské zelí, voda, fenykl (8,4 %), ředkvička červená, červené zelí, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice – lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), mrkev fialová, jarní cibulka, česnek, zázvor, rýžová mouka, chilli vločky Gochugaru (0,7 %), himálajská sůl.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
energetická hodnota 110 kJ / 26 kcal; tuky 0,3g; nasycené mastné kyseliny 0g; sacharidy3,4 g, z toho cukry 0,5 g; bílkoviny 1,6 g; sůl 1,5 g.
Skladování: skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě od +2°C do 6°C a po otevření spotřebujte do 5 dnů.
Alergeny: může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.